Info

Beste theaterliefhebber

Het is mogelijk om uw kaarten online te reserveren. U kunt zelf uw plaatsen aanduiden, waarna u een e-mail ter bevestiging ontvangt.

Met het vertoon van deze e-mail verkrijgt u de gereserveerde kaarten aan de ingang van de zaal. Tien minuten voor aanvang van het stuk worden niet afgehaalde onbetaalde kaarten teruggenomen. De kaarten kunnen echter vooraf betaald worden, waardoor deze gegarandeerd voor u blijven liggen aan de ingang van het CC De Dijk.

Abonnementen, bestaande uit alle vijf vertoningen, kan u verkrijgen aan de prijs van € 45 per abonnement. Deze moeten vooraf betaald worden op onze rekening. U krijgt hiervan een bewijs van betaling via e-mail of brief. Met die e-mail of brief kunt u de abonnementen online reserveren en afhalen aan de ingang van de zaal voor uw eerste voorstelling.

Een tweede mogelijkheid is contante betaling op onze reservatiedag, zaterdag 6 oktober 2018, in het Cultureel Centrum De Dijk tussen 8u30 en 11u30. Op die dag kunt u eveneens reeds betaalde abonnementen via overschrijving reserveren. U brengt gewoon uw toegestuurde e-mail of brief mee naar het CC De Dijk.

Rekeningnummer van Toneelkring Werkgroep 66: BE78 7512 0558 6486 - BIC code: AXABBE22

Telefonisch reserveren is nog steeds mogelijk bij Joanna Beernaert: 050 35 85 50

E-mail: joannabeernaert@telenet.be